Schowek (0)
Twój koszyk jest pusty ...

Polityka prywatności

Polityka Cookis
 
Strona twojepily.pl używa plików cookies -małych plików tekstowych, które są umieszczane na twoim komputerze aby usprawnić otwieranie strony i obsługę przez użytkownika. Generalnie, ciasteczka są używane do zachowania preferencji użytkownika czy celów statystycznych. Z reguły pliki cookies usprawniają otwieranie strony. Jednakże możesz zablokować te pliki dla tej strony. Najlepszym sposobem na to jest wyłączenie ich w twojej przeglądarce.



Polityka prywatności

Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu internetowego jest Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe Czesław Tęcza, adres siedziby: Stara Kraśnica 5e, 59 - 540 Świerzawa. Dane osobowe przetwarzane są gdy jest to konieczne do realizacji umowy, gdy osoba, której dane dotyczą, jest jej stroną lub gdy jest to niezbędne do podjęcia działań przed zawarciem umowy na żądanie osoby, której dane dotyczą.
Każdy Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania, oraz prawo do ich usunięcia a także w przypadkach przewidzianych przepisami prawa żądania zaprzestania przetwarzania jego danych osobowych. Administrator danych osobowych dokonał zgłoszenia zbioru do rejestru GIODO, nr księgi: 138600

 
Przejdź do strony głównej
Profesjonalna regeneracja narzędzi stolarskich
i tartacznych
czytaj dalej
Kontakt Sklep stacjonarny: czynne 7-15, sob 7-13
Zamówienie tel. 75 713-52-67, 697-261-426
formularz kontaktowy
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl